Kom naar de officiële première!
6 oktober 2019, Amsterdam

699fe8ae-bdc2-4228-a5b1-63b5a80df519.png
 
Het is zover! De bioscoopfilm De Club van Lelijke Kinderen (zie trailer hierboven) gaat feestelijk in première. Omdat jij deze pagina hebt gevonden via de cast of crew van de film, heb je de kans om er ook bij te zijn! Natuurlijk zijn de hoofdrolspelers en makers van de film ook op de première en ligt de rode loper voor je klaar. Dit wordt een middag om nooit te vergeten. Wees er snel bij, want op is op als de zaal vol zit!

Als je wilt komen bestel je je kaartjes via de knop hierboven (ga naar ‘tijden en tickets’ > 'Amsterdam' > 'Pathe ArenA' > ‘Publiekspremière’, niet schrikken als er 'uitverkocht staat' want als je goed kijkt staan er op andere tijden nog zalen die nog plekken hebben :) ). Ze kosten € 12,50. Je mag natuurlijk ook je vrienden of familie meenemen!

Als je over een rode loper loopt moet je er natuurlijk wel uitzien als een filmster. Trek daarom je mooiste kleding aan en maak jezelf lelijk met grote oren of een nepneus: de dresscode is “lelijk gala”.

 
  • Wanneer: 6 oktober 2019
  • Hoe laat: 's middags (afhankelijk van welke kaartjes je bestelt via de link hierboven)
  • Waar: Pathé Arena, Amsterdam, ArenA Boulevard 600
  • Dresscode: Lelijk Gala
  • Trein: Station Bijlmer Arena Lelijk Gala
  • Parkeren: P23 – Amsterdamse Poort (uitrijkaarten te koop bij Pathé Arena voor € 5,55) Lelijk Gala

    De film gaat over Paul, een jongen met grote flaporen, die op een dag plotseling mee moet op schoolreisje. Al snel komt hij erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara, het mooiste meisje van de klas, ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met de President. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het President Isimo omver te werpen?

    Met o.a. Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Maan de Steenwinkel, Georgina Verbaan, Katja Schuurman, Edwin Jonker, Roeland Fernhout, Ajouad El Miloudi, Sem Hulsmann, Faye Kimmijser, Narek Awanesyan, Mika Peeters, Imanuelle Grives, Soundos El Ahmadi, Ryanne van Dorst, Matser, Stefania, Foreverxjade, Manoujuecardoso, Cainslobbe, de Familie Bellinga en artwork van Fetching Tigers.

Hopelijk tot op de première!

Lelijke groet,

Casper, Niek, Wim en Jonathan
en de hele cast en crew van de film.
 
 

 
 


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA:

snapcode snapcode snapcode snapcode

 
 
De Club van Lelijke Kinderen

© 2019 Umami Media
In samenwerking met Abraham Tuschinski Fonds, CoBO, EO, Independent Films, Koos Meinderts, Nederlands Filmfonds, Uitgeverij Ploegsma, Shooting Star Filmcompany, GoldenEye