De Club van Lelijke Kinderen - Naar het boek van Koos Meinderts
De Club bij jou op school!

De President heeft gezegd dat alle lelijke kinderen van Nederland worden weggevoerd en opgesloten, zodat het schoon blijft op straat. Paul is 11 jaar oud en wordt gepest omdat hij hele grote flap-oren heeft. Hij is stiekem verliefd op Sara, het mooiste meisje van de klas, maar denkt dat zij hem nooit leuk vindt omdat hij lelijk is. De President verbant alle lelijke kinderen Op een dag komt er een grote gele schoolbus het plein oprijden. Er stapt een fotograaf uit die van alle kinderen een foto maakt, en bij sommige kinderen zet hij een kruisje. De directeur van de school komt vertellen dat alle kinderen met een kruisje op schoolreisje mogen! Ook Paul heeft een kruisje en mag mee op schoolreisje...

In de bus is het heel gezellig, want iedereen is superblij dat ze zijn uitgekozen! Maar Paul ziet dat de buschauffeur een beetje een rare man is, en hij vertrouwt het niet helemaal. Als Paul wat beter naar de kinderen om hem heen kijkt valt hem op dat iedereen in de bus iets raars heeft: de één heeft een bril, de ander heeft grote tanden en weer een ander heeft rood haar. Plotseling beseft Paul dat ze onderweg zijn naar een lelijke-kinderen-kamp!

Als ze stilstaan bij een tankstation rent Paul weg. De buschauffeur komt achter hem aan maar het lukt hem te ontsnappen. Er begint een spannende achtervolging waarbij Paul de strijd aangaat met De President. Zal het hem lukken om alle kinderen te bevrijden? Zal hij terug kunnen naar zijn bezorgde ouders? En weet hij de knappe Sara voor zich te winnen?

Word ook lid van de Club van Lelijke Kinderen en help Paul om De President te verslaan!