header

Worden er geen afbeeldingen weergegeven? Bekijk de update dan hier online!

DE VOLWASSEN CAST IS BEKEND!


Katja Schuurmans Roeland Fernhout Tooske Ragas

Maarten Wansink Cas Jansen Annelieke Bouwers


Resp. Katja Römer-Schuurman (foto Roy Beusker), Roeland Fernhout, Tooske Ragas (foto Elvin Boer), Maarten Wansink, Cas Jansen en Annelieke Bouwers.

Nadat we in de vorige update de hoofdrollen bekend hebben gemaakt, is nu ook het grootste deel van de volwassen cast bekend! Secretia zal worden vertolkt door Katja Römer-Schuurman (S1ngle, Wat Vindt Nederland?), Roeland Fernhout (Floor Faber, De Dominee) is de Über Kliener, de juffrouw wordt gespeeld door Tooske Ragas (Moet je me niet wat vragen?), de schooldirecteur wordt gespeeld door Maarten Wansink en de vader en moeder van Paul worden gespeeld door Cas Jansen (Lek, Old Stars) en Annelieke Bouwers (ONM).

We zijn erg blij met deze acteurs en actrices, en we wensen ze veel succes tijdens de opnames!


Deel dit via Facebook! Deel dit via Hyves! Deel dit via Twitter! Word lid van de Club!

DE OPEN CASTING VIDEO!

Zoals sommigen van jullie al weten hebben we in het weekend van 29 en 30 oktober een gigantische casting georganiseerd. Inmiddels hebben we ook iedereen laten weten wie er een rol heeft gekregen. Ook de casting bureau's Kemna Casing, Elke's Kast en Martha Mojet Kindercasting zijn druk bezig geweest met het zoeken naar geschikte acteurs.

Dit is de backstage-video van de Open Casting. Veel kijkplezier!

Open Casting Video


Zie jij jezelf ergens terug in de film?


Deel dit via Facebook! Deel dit via Hyves! Deel dit via Twitter! Word lid van de Club!

NOG VEEL MEER TALENTVOLLE KINDEREN!

Naast de hoofdrollen Paul en Sara zijn er natuurlijk nog veel meer rollen in de film. Zo hebben we ook andere kinderen gecast die Paul en Sara helpen de president Isimo te verslaan, die met ze in de klas of in de bus zitten en natuurlijk de kinderen die met ze protesteren op het plein.

Ook jullie wensen we heel erg veel succes en plezier op de set!

Repetitie


Sommige kinderen moeten een lied zingen in de film. Hier zijn we het lied aan het instuderen.


Deel dit via Facebook! Deel dit via Hyves! Deel dit via Twitter! Word lid van de Club!

ZO MAKEN WE IEDEREEN LELIJK


Repetitie


Eerst worden er 'negatief-mallen' gemaakt voor de maat, daar worden weer positief-mallen van gemaakt, en vervolgens worden daar de neporen op gemaakt.


De 'lelijke' kinderen uit de film krijgen nep-oren, nep-neuzen, extra gek haar, puisten en nog veel meer opgeplakt. Deze week zijn we begonnen met het maken van de mallen. Binnenkort zie je hoe het eruit komt te zien!


Deel dit via Facebook! Deel dit via Hyves! Deel dit via Twitter! Word lid van de Club!

UITSLAG PRIJSVRAAG + NIEUWE PRIJSVRAAG!

De uitslag van de prijsvraag is bekend! We hebben vele lelijke foto's ontvangen, de een nog gekker dan de ander. Op onze Facebook en Hyves hebben we er een ere-galerij van gemaakt, want het was erg moeilijk om te kiezen!

Toch was er een foto wel héél erg lelijk, en dat was die van Shania Mijland uit Arnhem. Gefeliciteerd! Ze heeft al een rol in de film, dus ze krijgt ook nog het Party & Co Girls spel van Jumbo Games! Veel speelplezier Shania!

Natuurlijk staat er ook een nieuwe prijsvraag op de website: Waar gebruik jij je CVLK-Clubcard voor? De meest originele inzending wint weer een spannende prijs!

Clubcard


De allerlelijkste inzending van de eerste prijsvraag!


Deel dit via Facebook! Deel dit via Hyves! Deel dit via Twitter! Word lid van de Club!

PARTNERS


Deze film wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende Bestuursleden van de Club:

Talpa - Caviar - Nijenhuis & Co - Hazazah - Jouw idee, Maak het waar - NJI - PRINS BERNHARD CULTUUR FONDS - Pekoenja - AFK - NCRV - NFTA

En dankzij de volgende bedrijven:

Uitgeverij Ploegsma - Koos Meinderts - Bing Film & TV - Team Facilities - Cam-a-lot - De Lichtmacht - Het Licht - The Publicity Company - Kemna Casting - Elskes's Kast - Martha Mojet Kindercasting - The Fame Game - All Stars Agency - Henneman Agency - Storm Post Productions - Wiessenhaan Special Effects - Jumbo - AAA Display - Red Band - Card Vision - De Jongs Autobedrijven - Nintendo - Sara Lee - tesa - 999 Games - Katja - Fudge - Stonehill Media - B&F Casintg - PHTGRPHR - LIMO COMPANY - JAKE'S DANCE FACTORY - JIMMY WOO - CINEMEC - KONINKLIJK THEATER CARRÉ


Je hebt deze email ontvangen omdat je lid bent van De Club van Lelijke Kinderen, of omdat je een van onze filmmakers hebt gevraagd om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Mocht je niet meer op de hoogte willen blijven dan kunt u zich van deze updates uitschrijven.

© 2011 - De Club van Lelijke Kinderen